Nieuw! Het Staneke Jeu de Boules-toernooi! (filmpje)

Om te beginnen, zet in je agenda: dinsdag 5 oktober 14:00 uur! 

Ko Staneke (91) is een man van zijn woord. Vorige week vertelde hij dat de Jeu de Boules-baan waarop hij graag speelde overwoekerd raakte. Hij beloofde daarbij dat hij een toernooi – ook voor de omwonenden – zou organiseren en daarbij moest De Orkaan helpen. Ko krijgt dingen gedaan. 

Dezelfde dag kwamen er harde werkers van Zaanstad om het laken glad te strijken. En een week later waren we bij hem om het toernooi op te tuigen. Dat optuigen ging razendsnel. De daadkracht van Ko was bewonderenswaardig, maar dat had een reden. Het was namelijk een perfecte middag om een potje te spelen: 

Het toernooi is dus dinsdag 5 oktober om 14:00 uur. Tegenover Saenden aan de Nova Zembla 2 in Zaandam. We maken flyers en die delen we uit in de buurt. Omdat we willen dat de baan een verbindende functie voor jong en oud heeft zoals in bijvoorbeeld Frankrijk. We zorgen voor hapjes, drankjes en muziek (dat legt Ko graag in onze* handen). Aanmelden kan via merel@deorkaan.nl

*Onze is in dit geval van Zorgcirkel Saenden (Anneke Wiarda en Monique Dil) en De Orkaan. Mensen of bedrijven die bij willen dragen aan de middag zijn zeer welkom!

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *