Woensdag 20 t/m maandag 25 november: N246 afgesloten

Bronvermelding "Foto: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.

Het kruispunt ter hoogte van de Noorddijk in Westknollendam wordt opnieuw ingericht om de verkeersveiligheid en de doorstroming van de N246 bij Westknollendam te verbeteren.

Tijdens de werkzaamheden wordt de N246 tussen de Ned Benedictweg (Wormerveer) en de Starnmeerdijk (Starnmeer) op woensdag 20 en donderdag 21 ‘s avonds tussen 20.00 uur en 5.00 uur ’s ochtends afgesloten.

Vanaf vrijdagavond de 22e 20.00 uur tot maandagochtend 25 november  (5.00 uur) is de weg in helemaal afgesloten (dus ook overdag).

Het doorgaand verkeer rijdt tijdens de afsluitingen om via de A7 of de A9. Westknollendam blijft bereikbaar via de Noorddijk en de Industrieweg. Hulpdiensten kunnen bij spoed de werkzaamheden passeren.

(Brom)fietsers worden ter hoogte van de Ned Benedictweg via de Industrieweg naar het fietstunneltje van Westknollendam geleid. Vanuit daar kunnen zij richting de Prinses Amaliabrug of, door de tunnel, naar Westknollendam rijden.

Omleidingskaart-kruising-N246-Noorddijk

2 Reacties op Woensdag 20 t/m maandag 25 november: N246 afgesloten

  1. Kees de Wildt says:

    Vreemd bericht de weg is woensdag vanaf 20 uur dicht en daarna schrijft u de eerste afsluiting is dus vrijdag. Volgens mij heeft u de dag en nacht afsluiting van dat weekend vergeten te vermelden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>