Zwembad de Crommenije verhoogt entree met 100%

Normaal kan je in het buitenbad in het weekend van tien tot vijf voor vijf euro en zeventig cent verblijven, dat is zeven uur.

Ineens mag je voor hetzelfde geld maar drieënhalf uur blijven… Een opslag van wel honderd procent (100%!)

Een tijdelijke coronaverhoging? Wij belden 075-6286806, maar kwamen niet verder dan: 

U bent verbonden met Sportbedrijf Zaanstad, Zwembad de Crommenije, momenteel is onze receptie telefonisch in gesprek, een moment geduld alstublieft, de telefoniste helpt u graag verder, een moment geduld alstublieft.’

Zodra iemand van het sportbedrijf reageert over het hoe en waarom, dan melden we ons weer.

Update: zojuist ontvingen wij een reactie van Thom van Craaikamp, Manager van Sportbedrijf Zaanstad:

Als Sportbedrijf Zaanstad zijn wij blij dat we het buitenbad van de Crommenije toch nog hebben kunnen openen, in tegenstelling tot menig ander buitenbad in Nederland. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers is onze eerste prioriteit en om o.a.  de 1,5 m maatregel te kunnen waarborgen zijn wij op dit moment genoodzaakt om een beperkt aantal bezoekers toe te laten. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te kunnen genieten van het buitenbad hebben óók wij een tijdslot ingevoerd. Wij hadden het ook graag anders gezien, maar gezien de uitzonderlijke omstandigheden heeft ook Sportbedrijf Zaanstad voor deze oplossing gekozen, wij vertrouwen op ieders begrip.

crommenje nu

Deel dit artikel:

12 reacties

 • Menno de Haas

  Misschien iets met spreiding publiek vanwege Corona en de beschikbare m2 buiten? Twee tijdssloten met max. 350 personen per keer? Reserveren en tijdssloten zijn zo ongeveer de standaard aan het worden. Soms heeft dat een voordeel, in een ‘leeg’ museum langs de kunst, soms een nadeel, minder lang verblijf. In beide gevallen blijft praktisch over de prijs (en de kosten) hetzelfde.

 • Agnes bakker

  Misschien om meerdere mensen de kans te geven te zwemmen en dan vind ik door alle extra regels dit geen probleem.
  Laten we proberen het gewoon samen te doen.

 • p.hoogkamer

  jammer voor de kinderen onder de 18 die niet of nooit op vakantie kunnen. dag dagje zwembad. buitenactiviteit… zijn de regels toch anders.halveer voor kinderen/jongeren de prijs.

  Op naar het uitgeestermeer !!!

 • Corine Gorter

  Dacht dat dat nu in alle zwembaden zo was vanwege de bijzondere omstandigheden. Ik heb er wel begrip voor in ieder geval. Ik blijf toch nooit een hele dag in het zwembad, een paar uur is meer dan genoeg.

 • Hildr Behrens

  Dus de prijzen zijn niet verhoogd, maar ivm corona wordt gekozen voor het beperken van de zwembadtijd/spreiden van bezoekers?
  Vind ik hartstikke redelijk 😉

  • De Orkaan

   Euh… Niet verhoogd? Je mag voor hetzelfde geld de helft van de tijd zwemmen.
   Stel, je koopt normaal een heel brood voor twee euro en krijgt voortaan nog maar een half brood voor hetzelfde geld. Hoe noem je dat dan? Beperken van eten?
   Verder heeft het Sportbedrijf niet gecommuniceerd op haar site dat er nieuwe voorwaarden zijn en waarom deze zijn ingevoerd. Sterker, er wordt gemeld: ‘Kom als vanouds duiken en glijden in De Crommenije…’

 • Evert Hartog

  Hildr, stel dat de NS de voorwaarden voor een dagkaart aanpast zodat die nog maar een halve dag geldig is voor hetzelfde geld, zodat je er twee moet kopen om naar Maastricht of Enschede en weer terug te gaan, noem je dat dan ook geen prijsverhoging?

 • Jolanda Kroon

  Banen zwemmen in Zaangolf 5.20 euro per uur normaal kan je daar twee uur voor zwemmen of in het bad verblijven en daarna nog wat drinken. Ook hier dus eigenlijk 100%

 • Erik Schut

  Jammer zo’n negatieve sensatie kop

 • Anneke van den Adel

  Vind het nogal een verhoging .Kom door mijn werk in het hele land .En gaat daar dan ook zwemmen.Maar de prijzen zijn het zelfde gebleven .Ze laten allen niet ,te veel mensen binnen.

 • Jah amber

  Ik verblijf daar niet langer dan 3 uur meestal dus voor mij veranderd en niks behalve dat het eindelijk niet zo druk is

 • Peter van Haasen

  Beperken van eten?
  Echt grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *