Op 5 en 6 juni gaat Wormer Door het Lint in het zwembad, het dorpstheater en de kerk. En Door het Lint in weilanden, op parkeerplaatsen en bij café Groos, het hart van het festival.

Er zijn voorstellingen, tentoonstellingen, installaties, muziek, kunst, straattheater, kinderprogramma’s, huiskameroptredens, buitenspektakel, cabaret en concerten.

Vrijdag 5 juni begint het programma om 20:00 (met o.a. jazz van Zapmachine in Groos, Han Bennnink in De Witte Villa en A Day Like This in het Moriaanshoofd) het duurt tot 23:15 (The Blitsers in Groos).

Zaterdag zijn er op 15 lokaties activiteiten: vanaf 14:00 (kindervoorstellingen, muziek, toneel) en het duurt tot middernacht (De Kift in Groos). Het hele programma is hier te vinden.

Door het Lint is natuurlijk het beste te bezoeken op de fiets.

Voor de meeste programmaonderdelen is de prijs € 3 per onderdeel. Het eindconcert van De Kift kost € 12,50 (bij aankoop van 6 entreebewijzen €2,50  korting). De exposities bij Poelboerderij, molen de Koker, Nova Zembla en het reguliere programma bij café Groos zijn gratis. Kaarten zijn te koop tijdens het festival bij Groos. Voor bijzondere locaties zijn maar een beperkt aantal kaarten per voorstelling kunnen verstrekken. Bestellen is handig: via reserveringsformulier of door te mailen naar info@doorhetlintfestival.nl

Meer info: Facebook.

Hier alvast een impressie: