Brekend! Paaltje… (Paaltjessoap aflevering 10)

Paaltjes en pollers… dat is zo’n beetje waar De Orkaan op stoelt. En de paaltjes op de Zaandamse Hogendijk zijn daarbij de belangrijkste pijlers.

Zo zijn ze er, zo zijn ze weer weg en weer terug en weer weg, soms is het er één en dan zijn het er weer twee. We zijn stiekem een klein beetje van ze gaan houden en volgen de relatie op de voet.

Helaas is het hoofdstuk dat we vandaag met je moeten delen niet fijn, en wellicht minder geschikt voor jeugdige lezers (wij nemen even een typepauze zodat je dit bericht weg kan klikken).

Ooit stond het paaltje er heel alleen eenzaam te zijn.

Martijn Hendriks

Gelukkig plaatste ZNSTD er een vriendje m/v bij, waardoor het oeverloos midden op de Hogendijk staan ineens een stuk gezelliger werd…

Wie de beslissing nam, weten we niet, maar er was iemand die het paartje een beetje te gezellig vond, dus ze werden uit elkaar gezet…

Na protest uit de gemeenschap die de aanblik van het uit elkaar gerukte stel niet aan kon zien, besloot de gemeente een hand over het hart te strijken, het stel mocht weer gezellig dicht bij elkaar. Gisteren mailde Orkaan-lezer Bas Sommeijer ons echter dit drama:

Een gitzwarte bladzijde uit de geschiedenis van de paaltjes. Blijft hen dan niks bespaard? Wij hopen dat de onderste steen bovenkomt, dat de dader wordt gepakt en – bovenal – wensen we de paaltjes sterkte.

Deel dit artikel:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *