Complot-A4’tje in de bus: 666!

Zelf kregen we dit ‘ongevraagde en ongewenste’ drukwerk niet in de bus, maar één van onze lezers wel: “is het gevaarlijk om op deze links te gaan zoeken?”

Wij denken van niet, tenzij je allergisch voor onzin bent.

Het A4’tje bevat een fraaie verzameling aantoonbare onzin, klinkklare complotten en religieuze kletskoek. Over corona-vaccinaties uiteraard.

Die hele vaccinatie is namelijk een complot van BIG PHARMA en Microsoft die via de prik een microchip implanteren om zo een ‘digitale ID’ te creëren.

Niet zomaar een ID maar uw nummer wordt 666 (‘het teken van het beest’). Dat is natuurlijk bijzonder, dat we allemaal hetzelfde nummer krijgen, volgens ons werkt zo’n ID dan niet echt.

Dat ’teken’ zou genoemd worden in de Bijbel, in de Openbaring van Johannes 13:16-18. (Daar wordt trouwens over merkteken op je rechterhand of je voorhoofd gesproken – wij kregen de booster in onze linkerarm.)

O ja, het is ook allemaal ter voorbereiding van de grote RESET (de nieuwe Wereldorde, waarover ook talloze complottheorieën in omloop zijn: “het wordt hier echt vreselijk en de grote onderdrukking van de mensheid gaat beginnen”).

Deel dit artikel:

17 reacties

 • Erik Schouten

  En toen ging de wekker

 • Edwin Kleiss

  Ik dacht nog: “Mooi, eindelijk de nieuwe Windows in mijn arm. Heb ik mijn Excel sheets altijd bij me.”

  Blijkt het een chip te zijn met Windows ’95. Ongelooflijk ouwe meuk. Vol foutmeldingen en pop-ups + vraagt de hele tijd om een inbelmodum.

  Moest het weer goedkoop overheid?

  • Jaap Meeuwsen

   Ook ik had dat probleem met die Windows 95 chip Edwin.
   Liep weer eens vast op de Gedempte Gracht, kon geen stap meer verzetten, heb daar een half uur stokstijf gestaan.
   Dankzij een speciale ambulance ben ik door een medewerker gereset en toen kon ik weer verder.
   Heb het toch maar laten aanpassen, zit nu terug op MS DOS, reageert stukken sneller en nooit meer vastlopers gehad.
   Voel me weer 30 jaar jonger !

 • Sam Huisman

  Okee, dat geeft BLUE SCREEN OF DEATH een heel andere lading…!

 • erik schaft

  Mijn moeder vertelde mij altijd , er lopen er meer omheen dan dat er in zitten
  ( duin en Bos Castricum )

 • Tip;
  hou toch ’s op met die lullige pluralis maiestatis en doe gewoon verslag.

 • Karin Singeling

  Wel grappig vind ik de advertentie van de Associatie Uitvaartverzorging….

 • Dirk Marinus sr

  De lulkoekdetector slaat spontaan aan….

 • Ton Lameijer

  Ik ben nu 72 jaar oud en heb al diverse voorspellingen meegemaakt. Jezus Christus zou al diverse malen op aarde terug keren, de Aarde zou al verschillende malen vergaan zijn, de Aliens en Ufo’s vliegen ons om de oren, s’nachts storten onbekende vliegtuigen een soort gas over ons heen om ons “mak” te krijgen (gemtrails) Maria openbaart zich op verschillende plekkken, Jomanda kon kanker genezen en nog veel meer onzin verhalen. Blijkbaar hebben veel mensen behoefte aan dit soort voorspellingen. Nou geluk er mee. Ik ga met de hond wandelen 🐶

  • Peter Bos

   Dat van die vliegtuigen dat klopt best aardig. Alleen zijn ze op flighradar24 terug te vinden, vliegen ze gelukkig meestal overdag en zijn ze hemelsblauw. Dan ga je je wel afvragen of de rest ook klopt 🙂

  • André van Beveren

   Beste Ton, dan ken je ook Lou de Palingboer nog wel. Ook die verkondigde het “einde der tijden”. Maar een ander religieus wrak kondigde de “totale collapse” aan voor 1972, en weer een ander voor 1998. Dit soort zieke onzin zal altijd blijven bestaan; Ook nu hoor ik uit Amerikaanse hoek dat Corona één van “de zeven laatste goddelijke plagen” is voor het einde der mensheid.

 • Louis Dirksen

  In de Wachttoren stonden vijftig jaar terug in elke keer voorspellingen over de meest vreselijke rampen. Elke veertien dagen een ramp voor een kwartje.
  Toen de dienstdoend door-to-door prediker doorkreeg dat ik meer in de ramp dan in zijn gepredikte verlossing was geinteresseerd heb ik hem nooit meer gezien. En die rampen ook niet…..

 • Kees Huyser

  Sinds ik m’n boosterprik heb gekregen heb ik wel veel betere ontvangst van Radio Moskou op m’n verstandskiesvulling. Jammer genoeg vindt m’n tandarts dat deze eruit moet 😢

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *