Connexxion gaat weer een aantal spitsritten rijden

Lijn 395 gaat vanaf 4 mei weer een aantal spitsritten rijden, zo laat Connexxion ons weten.

Per maandag 4 mei gaat lijn 395 (P+R Wijdewormer – Station Sloterdijk v.v.) weer voor een deel rijden. Het gaat om zes ritten in de ochtend vanaf de P+R Wijdewormer en om vijf ritten vanaf Sloterdijk. En in de middag zijn er vijf ritten in beide richtingen.

Lijn 395 rijdt voorlopig alleen op maandag tot en met vrijdag en niet op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag. De eerste rit start vanaf P+R Wijdewormer om 6:50 uur en zal vervolgens elk halfuur rijden. Vanaf Sloterdijk start de eerste rit om 7:44 uur. In de middag vertrekt de eerste rit van Sloterdijk om 16:34 uur en vanaf P+R Wijdewormer om 15:34 uur.

Op deze manier wil Connexxion andere (te drukke) buslijnen ontlasten en kunnen reizigers weer gemakkelijker met een rechtstreekse verbinding van en naar Sloterdijk reizen. De reisinformatie zal rond 3 mei in de apps en actuele reisinformatie in de reisplanners zijn opgenomen.

  • 13 maart werden de eerste maatregelen in verband met Corona genomen ‘naar Italiaans model‘. Toen werden ook de elektrische busjes van de weg gehaald omdat deze maar een deur hebben.
  • 17 maart werd besloten dat er zondagsdiensten gereden zouden worden.
  • Op 25 maart schreven we over de bussen die echt te vol zaten: ‘Als haringen in een ton‘. En er werden extra bussen ingezet.
  • 27 maart werd er een extra bus ingezet op de lijnen 391 en 394
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *