De Broekriem: gratis sollicitatietraining

Morgen, donderdag 13 juli, kan je leren hoe je “met een positieve mindset” kan solliciteren.

De gratis training wordt verzorgd door DeBroekriem, een landelijk vrijwilligersorganisatie voor en dóór werkzoekenden.

Wethouder Dennis Straat verricht de aftrap voor de samenwerking tussen DeBroekriem en de gemeente Zaanstad. Hij wordt geciteerd in het persbericht:

“Het is van groot belang dat mensen na hun opleiding ook echt aan de slag kunnen of na het aflopen van een contract snel weer een nieuwe baan vinden. Dat is niet alleen financieel belangrijk, ook voor het gevoel mee te draaien in de samenleving.”

DeBroekriem gaat netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden uit Zaanstad organiseren. Deelnemers werken aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk. DeBroekriem is onlangs uitgeroepen tot Beste Vrijwilligersorganisatie van Nederland.

De aftrap en de daarop aansluitende gratis training ‘Solliciteren met een positieve mindset’ is van 13.45 tot 16.00 uur bij SVB in de Stationsstraat 112 in Zaandam.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Vanwege de overweldigende belangstelling zijn we inmiddels uitgeweken naar een grote locatie om nog meer bezoekers te kunnen ontvangen. Inmiddels is deze locatie qua aanmeldingen echter ook vol en kunnen we dus helaas geen extra tickets meer verstrekken. Op de website van DeBroekriem zie ik je dan ook dat deze bijeenkomst vol is. Zonder aanmelding, krijg je helaas geen toegang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *