Zuivere Koffie opent vestiging ‘Zaandijk Zaanse Schans’

zaandijkzaanseschans

Net is door wethouder Addy Verschuren het nieuwe stationsnaambord ‘Zaandijk Zaanse Schans’ feestelijk onthuld. Maar om heel eerlijk te zijn – en dan zijn we even heel eerlijk -, is dat geen nieuws meer.

Wat wel nieuws is, dat is dat Zuivere Koffie zuivere plannen heeft met het koffiegebeuren op het station met de nieuwe naam en dito kansen.

De keuze voor Zuivere Koffie vinden wij passend, omdat hun komst niet alleen het station een nieuw perspectief krijgt, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans wordt geboden.

Het wordt de tweede plek voor Zuivere Koffie (naast het Zuideinde in Koog a/d Zaan) en de aandacht zal gericht zijn op koffie, koffie, koffie en op het informeren van reizigers waaronder toeristen. Verder gaan ze lokale producten verkopen en onder de aandacht brengen, maar ze verwijzen ook door naar de toeristische hoogtepunten in de omgeving.

Daarbij hoort vervoer per benenwagen, taxi, tuktuk of fiets naar – we noemen maar een dwarsstraat – naar de Zaanse Schans. Exploitant Jemuel Lampe geeft aan dat hij zich niet gaat bezighouden met het verhuren van fietsen.

Het doel is om in februari 2017 open gaan op het station met de nieuwe naam.

De afbeelding linksboven is een eerste sfeerimpressie (Zaanse houtbouw stijl, zaans huisje stijl).

14 Reacties op Zuivere Koffie opent vestiging ‘Zaandijk Zaanse Schans’

 1. yede says:

  mooi dat er weer een ondernemer zit straks in 2017. dus in de winter is het nog in de kou staan. wel mijn bedenkingen over de nieuwe ondernemer mensen een tweede kans geven op deze plek ik de kat op het spek binden met wat er van het buro komt. maar eerlijk is eerlijk zal beter zijn dan wat er de voorgaande jaren heeft gezeten succes

 2. Huibert Latenstein says:

  Succes, mooi dat er weer een nieuwe ondernemer zit.

 3. Ernst Debets says:

  Jemuel,

  Als je doordeweeks rond 7 uur ‘s ochtends open gaat moet het volgenms mij een goed verdienende business worden met al die forensen die al op dat tijdstip een bakkie koffie willen hebben voordat ze naar hun werk gaan. Veel succes!

 4. Dennis Lichtenveldt says:

  Geweldig initiatief en dan ook nog op “mijn” station! Succes Jemuel!

 5. Rob Veninga says:

  Ik wens je veel succes Jemuel!

 6. Janine says:

  Wat fijn dat er weer een een koffiezaak komt, mooi initiatief ook. Heel veel succes en goede omzet toegewenst.

 7. Jemuel Lampe says:

  Dat is best een uitspraak Bert. Jammer van je zienswijze.
  Desondanks hopen we je toch ooit te overtuigen van het (compleet) tegenovergestelde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>