DENK Zaanstad valt uiteen: Record aantal fracties (15!)

elif hotaman

‘Het is tijd om uit elkaar te gaan. Ik heb besloten om de partij te verlaten die ik als mijn thuis zag, om daardoor een betere service aan Zaanstad te kunnen leveren,’ schrijft Elif Hotaman op haar Facebookpagina.

DENK Zaanstad valt uiteen, en zal Zaanstad het de komende tijd met vijftien (15!) fracties moeten rooien. Een record!

We zagen het al een beetje aankomen, nadat 10 september het manifest uitlekte, waarin DENK Zaanstad en de DENK Zaanstad raadsfractie in niet malse bewoordingen het vertrouwen in fractievoorzitter Sebnem Pancar opzegden.

Elif Hotaman zal samen met afdelingscoördinator Youssef Chraqi de eenmansfractie Hotaman gaan vormen.

Deze raadsperiode begon de raad van Zaanstad met 13 fracties. Na de afsplitsing van voormalig VVD-raadsleden Marianne de Boer en Simone van Otterloo (Liberaal Zaanstad) werden dat er 14. En nu dus 15. De vorige raadsperiode begon met 12 fracties. Na afsplitsing van Aart Molenaar (DZ) en Maikel Kat (SP) werden dat er 14.

1 Reactie op DENK Zaanstad valt uiteen: Record aantal fracties (15!)

  1. Peter Blokker says:

    Het moest verboden worden om uit de partij te stappen en een eigen partij te beginnen, het wordt tijd dat het wettelijk wordt vastgelegd dat een stem van de partij is en niet van een persoon, ondanks voorkeur stemmen of wat dan ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>