Dinsdagavond: lijsttrekkersdebat live via alle kanalen

De avond voor de verkiezingen zullen de 16 partijen die in Zaanstad meedoen met de verkiezingen aantreden bij het grote lijsttrekkersdebat.

De avond wordt georganiseerd door Dagblad Zaanstreek, RTVI Zaanstreek en De Orkaan, en technisch mogelijk gemaakt door ZZBO.

Het debat wordt live gestreamd op het YouTube-kanaal ZZBO Zaandam en via de websites van De Orkaan en Noordhollands Dagblad. En het is te beluisteren via Zaanradio. Aanvang: 20:00.

De discussie zal gaan over zaken als wonen (lasten, sociale bouw, bouwen in het groen), verkeer (busbrug, veiligheid, fietsplannen, pollers) en het cultuurcluster (kosten, alternatieven, referendum).

Zelf nog even de programma’s checken? Doe dat hier: voor CDA, CU, VVD, ROSA, D66, DZ, GL, POV, PvdA, SP, ZIP, ZVI, PvdD, PVV, DENK en Volkstem.

Deel dit artikel:

4 reacties op Dinsdagavond: lijsttrekkersdebat live via alle kanalen

  1. Mark Damman schreef:

    Mooi om deze samenwerking tussen de verschillende media te zien. Het zou een goede eerste stap zijn voor een verdere samenwerking. Want samen kunnen jullie elkaar versterken en beter maken ieder op zijn eigen vlak. #SamenLevenSamenWerken

  2. Rob schreef:

    Is dat debat ook bij te wonen of alleen via Youtube en Zaanradio te beluisteren?
    De informatie die ik erover kan vinden is daar niet erg duidelijk over.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *