Klucht in aanloop naar de Zaanse verkiezingen

Wij zijn van de generatie waarin ’t volk gierend van de bruine bloemetjesbank kon rollen tijdens een goede klucht met Piet Bambergen.

Achter elke deur – en dat waren er veel – verscheen iets of iemand die er niet hoorde. Niets was wat het leek en het was een feest van hilarische verwarring.

Vandaag dachten wij daaraan terug toen er onder een van onze artikelen de volgende reactie van ‘rosazaanstad.nl’ verscheen:

‘wiet moet snel legaal worden in zaanstad en er moet 5 coffeeshop komen!’

Nu zijn wij heus niet scherp, maar, of je het eens bent met ROSA of niet: ‘Zaanstad’ schrijven ze met een hoofdletter, ‘coffeeshop’ is meervoud als het er vijf zijn, en de ‘W’ van ‘wiet’ aan het begin van een zin is ook groot.

Wij vertrouwden het zaakje niet en typten rosazaanstad.nl. Onverwacht zagen we achter deze deur…. devolkstem.nl. Verder zoekwerk leidde naar de deur van spzaanstad.nl waarachter… ook devolkstem.nl verscholen zat. Bambergen op en top!

De namen bleken geclaimd door een ex-SP’er die zich nu achter Maikel Kat schaart. Kat zegt nergens van te weten, en hij keurt dit soort praktijken dan ook af…

ZNSTD zelf lijkt ook een kolderieke deur te bemannen: bij het intikken van sp.zaanstad.nl  kom je onder meer uit bij ‘Afvalinzameling’.

Eerder schreven we over het satirische deurtje van de PVV. Niets lijkt meer wat het is… Zucht… euh… Klucht…

Het is een oude Zaanse traditie, POV en DZ begonnen on onafhankelijke nieuwssite onder valse vlag, de PvdA beheerde een anonieme Facebook-pagina.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Overigens speelde de grootse klucht naar de aanloop van de verkiezingen zich natuurlijk tijdens het vorige Zaanstad beraad af.
    Namelijk hoe de voltallige coalitie zelfs na de terechtwijzing van de bestuursrechter over het afwijzen van het referendum m.b.t. het cult(d)uurcluster, doodleuk het te voeren debat omkat tot een “technisch vragenuurtje” puur gericht op hoe zij dit blijkbaar noodzakelijke referendum met “het minste risico voor de aanbesteding” juridisch alsnog kunnen torpederen.
    Laat het dus maar duidelijk zijn op wie we in elk geval NIET moeten gaan stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *