Lezerspost van: Leo

Beste redactie,

Er is nogal wat te doen over de milieubelasting die veroorzaakt wordt door Olam. De Orkaan heeft hier goed werk geleverd. Tot mijn verbazing tref ik bijgaand bord aan (Lagedijk-zijde). Ik probeerde te achterhalen wat de constructie achter Zaans.nl is. Ik zie iets van VVV en gem. Zaanstad, dus de suggestie is een ‘objectief’ initiatief. Nee, dus … Zelf voel ik weinig trots, eerlijk gezegd. Wie bedenkt zoiets?!

Vriendelijke groet, Leo Swartsenburg Zaandijk

Deel dit artikel:

3 reacties

 • P. Hoogkamer

  marketing zaanstad. Olam pompt hier weer geld in.
  ,zie website zaans.nl
  Ook ik ben niet trots op deze maker. en zougraag zien dat dit soort uitingen verdwijnt.al.maanden geleden een foto naar orkn gestuurd. of een bord er naast in meerdere talen.; niet trots op deze vervuiler.
  oja bevestiging is zo los te schroeven. en een spuitbus maakt er ook iets moois van
  Burgelijk ongehoorzaam mag best

 • Elly van de Stadt

  Ik weet niet of U het weet maar er is niets Zaans aan dit bedrijf alleen dat ze op Nederlands grond staat.
  Wat ons betreft weg met dat bord is voor een Zaankanter een doorn in het oog.

 • Bas Sommeijer

  Het is wachten op het woordje ‘niet’ ervoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *