Monet: Rallyrijders welkom!

Sinds 16 juni 2016 is het MonetAtelier geopend voor bezoekers. Hoe weten we dat zo precies? Omdat er vanaf die dag een logboek wordt bijgehouden Als vrijwilliger ben je alleen en loop je soms tegen dingen op die je graag aan je collega’s wilt melden. Of het zijn opmerkingen als “de vuilniszakken zijn op”! In het logboek staan ook prachtige verhalen. Op 19 juni 2016 kwam mevrouw Van de Stadt binnen, verre familie van Guurtje. Hoe leuk was dat?

Omdat we bijhouden waar bezoekers vandaan komen, is de eerste vraag als ze binnen komen: waar komt u vandaan? En de tweede vraag is: doet u een dagje Zaandam? Vandaag kwamen er twee mensen uit Oudenbosch (sinds de heropening op 5 juni 2021 ontvangen we trouwens veel bezoekers uit Brabant), antwoord vraag 1. Het antwoord op vraag 2 was nieuw. Zaandam is onderdeel van de Nationale Camper Rally Van Dam tot Dam en laat het MonetAtelier nou in het programma zijn opgenomen!

De Oudenboschers waren aangenaam verrast door dit pareltje in de drukke stad. Druk? Maar we snappen wel wat ze bedoelen. Een van de laatste vragen die wij stellen is altijd: bent u al in het Czaar Peterhuisje geweest? Nu is het antwoord 9 van de 10 keer ja, deze keer is het antwoord nee. En als het antwoord nee is, dan leggen we de looproute uit en zorgen dat men vooral ook langs het Blauwe Huis loopt. Dus dat deed ik en ik vroeg meteen of zij de groeten van ons aan Czaar Peterhuisje wilden doen. Want meestal is dat dus andersom.

Mocht je een camper hebben? Doe dan mee met de rally? Ik vertel niet welke plaatsen er nog meer aangedaan worden, maar neem van mij aan dat het zeer de moeite waard is! Tenslotte staat het MonetAtelier er ook in. 

https://camperstop.com/nl/nationale-camper-rally/van-dam-tot-dam
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *