Nieuw in Raad Zaanstad: DOEN.

Elif Hotaman die zich in september 2019 afscheidde van de DENK-fractie gaat voortaan als raadslid van de nieuwe partij DOEN. (met een puntje dus) door het leven.

DOEN is natuurlijk een stapje verder dan DENK, het puntje doet ons denken (!) aan LINDA. (en de vuist aan het PvdA-logo).

(En aan 2-4-6-8 Motorway  van Tom Robinson, zie onder.)

Eind september viel DENK uiteen toen Hotaman zich afscheidde. Via een manifest werd het vertrouwen in fractievoorzitter Sebnem Pancar opgezegd waarna Elif als Fractie Hotaman alleen verder ging. Die fractie gaat nu dus DOEN. heten.

Elif schrijft zelf op Instagram over haar nieuwe partij:

Niet denken, maar DOEN.’ Dat is de slogan van mijn partij.
Met partij DOEN. gaan wij uit van sociale rechtvaardigheid. Dit houdt in beginsel in dat wij voor een samenleving zijn waarin er een vredig en welvarend bestaan heerst binnen en tussen de burgers.
Daarnaast gaan wij uit van gelijkheid als het gaat om armoede, zorg, voedselzekerheid, werk en inkomen, veiligheid en onderwijs. Iedereen verdient dezelfde kansen in Zaanstad.
Wij zullen hard werken om de zaken die men het hardst kunnen raken, aan te pakken.
Waarom met een punt achter DOEN als jullie je dat afvragen; de tijd van aarzelen is voorbij. Wij DOEN.

doen 6000

tom robinson

De single 2-4-6-8 Motorway van Tom Robinson ut 1977

elif hotaman

Deel dit artikel:

Een reactie

  • David Sluis

    Ruzie in partijen, tussen partijen. Veel vergaderingen zijn niet om aan te zien, door de sfeer aldaar. De versnippering is hier ook debet aan. In theorie kunnen we 39 fracties herbergen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *