Ook geen Zaanstreek op Zondag? De Orkaan helpt!

Voor De Orkaan is het doorgaans feest op zondagochtend: zachtgekookt eitje, glaasje jus, verse broodjes, en… de wekelijkse Zaanstreek op Zondag.

Alle klaverjastoernooien en bridge-avonden op een rijtje. De persberichten van gemeente, verenigingen, culturele instellingen en sportclubs, de advertenties van Deen en de POV… alles netjes bij elkaar in één blad verenigd.

Helaas… het eitje, de broodje en de jus kloppen… alleen Zaanstreek op Zondag mist, al maanden eigenlijk. Een leegte bij het ontbijt is het gevolg, het gesprek valt stil, de zondag is niet wat hij zou moeten zijn. Wat voor anderen het wekelijkse kerkbezoek is, is voor ons Zaanstreek op Zondag: een balsem voor de ziel.

Er is een omweg: de epaper lezen op de laptop of tablet, weliswaar niet dezelfde look-and-feel als het vertrouwde papieren exemplaar, maar het komt in de buurt.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Carla

  Ik ontvang deze krant al meer dan een jaar niet. Heb al een paar maal de bezorgsite ingevuld, maar geen resultaat. Toen een e-mail gestuurd, en kreeg zowaar antwoord: kunt u mij zeggen waar u woont? Heb ik gedaan, maar dat is ook al weer 2 maanden geleden. En het blijft stil!!!!

  • Peter

   Tssss, en dat terwijl mijn zoon als trouwe bezorger in onze wijk gelijk een klacht krijgt als hij een keer per jaar een weekje op vakantie is!

 • hans van loo

  Ach,wat heet missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *