Orkaan zoekt boer (wie is het?) Update: we weten het!

Wij denken dat we nieuws hebben, maar we komen er niet uit. Onder de boeren die protesteren bij de distributiecentra in Westerspoor zit er een met een erg bekende kop.

We denken dat hij van Boer zoekt Vrouw is, maar we weten niet uit welk seizoen, van welke boerderij en ook niet of hij zijn geluk heeft gevonden. Heel irritant: ons geheugen lijkt geblokkeerd.

Wie helpt ons op weg?

Update

Jaaaaaa! Lang leve Mike Blom! We hebben inderdaad een echte BBN’er (Bekende Boeren Nederlander) gespot! Het gaat om boer Geert-Jan uit seizoen 2019! De paardenfokker vond toen de liefde niet, maar hij schijnt nu te hokken met Monique die eerste probeerde de liefde van boer Hans te winnen.

Natasje Stroo wist het ook!

Deel dit artikel:

26 reacties

 • Mike Blom

  Dat is inderdaad boer Geert-Jan zo lijkt het. Oordeel zelf: https://boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl/boeren/2019-2020/geert-jan

 • Eric Greuter

  Een paardefokker is toch geen boer?

 • Piet de Boer

  He fucks horses 😉

 • Nico van der See

  Waarom grijpt de gemeente, leger en politie niet in bij die asociale blokkade van het distributiecentrum door die ondemocratische milieuonvriendelijke boeren? Ik had al lang apparatuur verwacht om ze meteen weg te slepen te arresteren hun bedrijfsvergunning af te pakken etcetera. Alle bedrijven en mensen brengen offers, jaarlijks sterven een half miljoenen mensen ieder jaar door fijnstof en stikstof en zij staan daar een beetje ons voedsel te blokkeren omdat ze niet rond de tafel willen gaan en ze hoeven niet allemaal weg de universiteiten bieden ook oplossingen voor ze! Schandalig dat er nog niet is ingegrepen!!

  • Rene Daemen

   Als er geen boeren meer zijn heb jij niet te eten
   Denk daar eens goed over na !!!
   Van mij mogens ze de hele week staan .

  • C. Best

   Bij mij ontstaat het vermoeden dat u niet begrijpt hoe de voedselketen werkt. De boer staat aan de basis van deze keten meneer Nico. Of gelooft u deze regering nog steeds? Zijn er niet genoeg zaken bovenwater gekomen die duiden op leugen uit de koker van deze regering?

   • P. Hoogkamer

    Zelden zn idioterie voorbij zien komen.
    C. Best.. de voedselketen..snappen de meesten van ons Best. U blijkbaar niet..

    • C. Best

     Komt volgens u dan de melk uit een melkfabriek of uit een melk vrachtwagen? En suiker uit een potje? Of misschien uit een suikerspin? Patat komt zeker uit de patatfabriek? Nu heeft u het blijkbaar hoog in uw kamer, maar ik raad u aan om u eens wat meer te verdiepen in waar uw eten in essentie als basis vandaan komt.

     • Jonathan Romans

      Waar heeft u gelezen dat ALLE boeren moeten stoppen? Het mag en kan best minder, net zoals ook onze Zaanse cacaobranderijen best een beetje (veel) minder ammoniak uit mogen stoten.
      De onzin dat onze voedselketen in het geding zou zijn moet wel echt ophouden. Het feit dat u dit opwerpt geeft aan dat u er niets van snapt en totaal ongeloofwaardig bent.

  • Frans Kwast

   Wat een kletskoek, Nico. En dat weet jezelf ook wel…ik raad je aan contact op te nemen met je vriendje M.Rutte en vraag hem ook is in te grijpen bij Schiphol, Tatasteel en de haven van Amsterdam….vraag gelijk even of hij kan bewerksyelligen dat AH de boeren is fatsoenlijk betaalt.

   • Jonathan Romans

    Dat moet óók inderdaad. Neemt niet weg dat ook boeren veel teveel uitstoten. Het zal een combinatie van ‘minder’ in verschillende sectoren moeten zijn. Het een sluit het ander img niet uit

  • J Klinge

   En wat dacht je van aanverwante bedrijven, als je 70% van de boeren moeten stoppen, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Het veel groter dan wat de meeste mensen denken.

   • C. Best

    Precies! U begrijpt het heel goed. Er hangt veel meer vanaf. En maar roepen dit moet minder en dat moet dicht. Bijvoorbeeld Tata met z’n 9000 man personeel. Maar vergeten wordt dat er incl. Toeleveranciers en dienstensector er waarschijnlijk meer dan 100000 mensen direct of indirect een boterhammetje aan verdienen.

  • Gerard kraaier

   Snapt er weinig van. Nu wachten totdat jij uit je woning wordt gegooid.

 • Rik Romijn

  Dan hebben wij geen eten meer? 75% van ons eten komt uit het buitenland dus dat zal wel meevallen.

  • C. Best

   Lijkt mij behoorlijk penibel om afhankelijk te zijn van mijn voedsel verzorgd door een buur of verre buur. Ik zou snel een moestuin beginnen.

   • P. Hoogkamer

    C. Best Hou eens op met wappie taal te spuien… staat namelijk erg dom.

    • C. Best

     Hoog in de bovenkamer? Ik ben ook erg dom. Maar droom lekker verder en steun en stem lekker verder op dit top kabinet. Maar niet zeuren en piepen als u straks enige tegenwerking in uw leven krijgt door alle bemoeienis van de overheid. Maar ik heb een weder vraag, want ik ben nogal dom, wat is eigenlijk een wappie? Is dat een knuffelbeestje dat jij bij de kassa krijgt bij aankoop van het een of ander? Ik laat het mij graag vertellen.

 • Rens Kleijn

  Wat is het toch jammer, dat we menen elkaar te moeten beledigen als er een mening wordt geven die niet met de eigen overeenkomt. De problemen zijn duidelijk, de oplossing veel minder. Het is mede daarom bijzonder jammer dat we jaar op jaar te maken hebben met een totaal versnipperde regering, waarbij de noodzakelijke kennis om verantwoorde beslissingen te nemen vaak niet aanwezig is.

 • Siem van Westen

  Waar doen die boeren het allemaal voor? Voor ons?
  Exportcijfers van 2021 tonen dat we 12 miljard aan sierteelt ( bollen en planten boeren) exporteren, 9,1 miljard aan vlees( varkens – en vleesboeren), 8,7 miljard aan melk en eieren en slechts 8,7 miljard aan groente exporteren. Alle chemicaliën en stikstof blijft in ons land de producten gaan in vervuilende transportmiddelen naar het buitenland.
  Dan maar een moestuintje lijkt mij met Olam, Schiphol en Tatasteel in de buurt nou niet de meest gezonde oplossing.
  Daarnaast importeren we voor slordige 10 miljard aan groente en fruit plus 3,1 miljard aan vlees.
  Ik denk dat wij over de hele linie maatregelen moeten nemen om de problemen, die wij met z’n allen hebben laten ontstaan , een halt toe te roepen.
  Reken eens na wat de lange wachtrijen( slechts deels door de boeren veroorzaakt) van vakantiegangers aan ons milieu doen!?

  • Siem van Westen

   Welke schade brengen “ onze” varkens aan de landen rondom ons toe op hun reis naar Spanje, Italië en andere landen!?

   Welke regering heeft ons gedwongen om 7 dagen in de week vlees op tafel te hebben?

   Hoeveel buitenlandse vliegreisjes per huishouden is “ redelijk/ normaal” ?

   Waarom moeten we zo nodig 130 km/u ( in Nederland) jakkeren zodat eerder we over de grens zijn en helemaal los kunnen gaan?

   Laten we vooral naar ons zelf kijken en niet alles op het bordje van de politiek schuiven.

  • Jan Mulder

   Denk ook dat niemand claimt dat de andere industrieën en vervuilers ook moeten “meebetalen”. En inderdaad het is zeer vreemd dat het kabinet eerst alleen de boeren wil aanpakken en dan pas de rest. Klinkt in mijn optiek erg als een “verdeel en Heers” tactiek. De politiek weet dat de boeren heftig zullen reageren, wat ze ook doen naar mijn mening, waarna de publieke opinie draait in negatieve optiek naar de boeren. Hier halen ze wisselgeld dat ze bij de andere vervuilers kunnen inzetten.

   Dat allemaal gezegd hebbende uiteindelijk wonen we in een klein land. We hebben teveel grote bedrijfstakken die door een decennia van gratis geld en de ongecontroleerde groei onder Rutte letterlijk de spuigaten is uitgegroeid. Nu moeten er keuzes gemaakt worden en dat vind niemand leuk en niemand wilt dat zijn/haar werk verdwijnt.

   Naast dat de acties buiten alle proporties zijn raken uiteindelijk deze acties altijd weer de gewone man. Immers zullen de boeren in gesprek willen met het kabinet. Zodra zij hebben wat zij willen interesseert hen de gewonen man niet meer. Uiteindelijk heeft de gewone burger last van alle acties en heeft dan het nakijken op wat voor mooie andere zaken de boeren erbij hebben gekregen die de belastingbetaler uiteindelijk betaald

 • Bert Valk

  Net als bij mijn reactie op een eerder bericht. Laten wij hier verstandig mee omgaan en naar goede oplossingen streven. De communicatie van de regering had veel beter gekund, maar het stikstofprobleem is er en daar moeten oplossingen voor komen. Als iedereen hier aan wil meewerken, dan zijn die oplossingen zeker mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *