Persmomentje: vandaag met… Rita Noordzij

Veel mensen verlangen naar de zomervakantie, maar voor de Orkaan-redactie is het reces een troosteloos dieptepunt.

De permanente stortvloed aan nieuwspareltjes die de politieke gezagsdragers normaal gesproken afleveren, is opgedroogd tot een miezerig stroompje komkommernieuws.

Er zit niks anders op dan in ons rijke archief (en in de sociale media van burgemeester en wethouders) te duiken om hen ook deze zomer de plek te geven die ze verdienen: in the picture.

Vandaag: Rita Noordzij (Dienstverlening Actief burgerschap & buurthuizen Integratie en LHBTI-emancipatie Burger- en raadsparticipatie…)

De persmomentjes van de afgelopen maanden. Om eerlijk te zijn – en dan zijn we even eerlijk – was het nogal zoeken naar persmomentjes van Rita. En dat komt niet omdat ze niet actief is (dat is ze wel!), maar omdat ze via haar eigen kanalen het liefst anderen en initiatieven zichtbaar maakt. Daarbij hebben we ook wat momenten opgenomen die misschien minder onder de term ‘persmomentje’ vallen, maar meer onder de term ‘poten-in-de-modder’. De foto waarop Rita voedsel inzamelt voor de voedselbank bijvoorbeeld is dan wel ‘een momentje’, maar vervolgens stond ze er nog uren (meerdere dagen) te buffelen.

Buffelmomentje…
Op de werkvloer
Rita bij de Grote Zaanse Geschiedenis Quiz
Fijn trio
En nog een keer Rita in Geschiedenis-pak
Rita met een BN’er
Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *