Slecht nieuws voor Ivanka Trump, Henk Otten en Neo Nazi

Thierry Baudet, Theo Hiddema en Annabel Nanninga staan te trappelen om vanavond ‘in gesprek te gaan’ met Forum voor Democratie-geïnteresseerden over hun ideeën en plannen.

Dat doen ze in Zaandam bij TEATS, waar zelfs werd opgeschaald naar de grote zaal nadat bleek dat het kaartenreserveringssysteem explodeerde.

Iedereen mocht gratis kaarten bestellen voor het feest der democratie, en dat gebeurde dan ook.


Lees hier het verslag (filmpjes!) van de bijeenkomst: sabberdidosia!


Na een oproep via sociale media lieten onder meer Pluche Populist, Bore Aalscholver, Fantasia Fascista, Dobber Politica, Lavendel Loverboy, Florrie Rost van Tonningen, Henk Otten, Ivanka Trump, The Adams Family, Neo Nazi, Geert Wilders, S.T. Alin, Mees Peerson en Thea Hiddema te weten van de partij te zijn.

Maar… ze zijn niet helemaal gek bij forum. Vanmiddag ontvingen wij (we hebben keurig kaarten besteld onder de eigen naam) een mail waarin werd gemeld:

LET OP: ID en toegangskaart zijn verplicht

Wij vrezen dat er een hoop creatieveling buiten spel zijn gezet…

Deel dit artikel:

7 reacties

 • Wat een hard gelag zal het voor de Orkaan zijn, de zaal zat vol, vol met mensen uit alle lagen van de bevolking. Er was verder weinig te merken van een uiteenspatten van de partij, waar jullie waarschijnlijk op zitten te wachten. Ben benieuwd naar de recensie van de Orkaan!

  • Paul van Nobelen

   En, Ben ? Wat vond je van het verslag van feest der democratie? Ik maak op uit de reportage van de Orkaan dat de fvd’ers er weer met een fris gemoed tegen aan kunnen. Lucht geklaard, opstaan en door! Ik geloof overigens dat het uiteenspatten van de partij niet in een zaaltje met Ramon Beense plaatsvindt. Maar dat het onvermijdelijk is voor een partij die de “elite” aan wil pakken door het verderfelijke gedrag van dezelfde “elite” te belichamen. S

 • Erik Esteie

  Beste Ben

  Wat ik begrijp van de NOS is dat de zaal vol zat met klapvee, er was geen enkele kritische noot vanuit de zaal

  Maar goed, volgens diezelfde NOS was de bijeenkomst in Zaandam en volgens mij bestaat Zaandam al een tijdje niet meer…

 • Didier Capello

  Pech voor jullie. Ik kwam zonder kaartje binnen en nog per ongeluk met een groot zakmes ook.

  Het gaat om de vibe die je afgeeft denk ik.

 • hans van loo

  En dan was er nog het belabberde gehalte van de actievoerders en hun domme geklieder. Laat dat ook even genoemd worden.

 • Hans Brandsma

  ik ben met veel punten eens van FvD, maar vind dat de affaire Otten slecht is aangepakt; allereerst vind ik de combinatie fractievoorzitter en voorzitter van een partij al niet kunnen; dan had men onmiddellijk een accountant moeten inschakelen om de partij te beschermen en men had de informatie daarna zelf moeten brengen; nu liep men achter de feiten aan en zal stemmen kosten; ook discussie op Je bent een Zaankanter…. laat zien hoe tegenstanders genuanceerd discussieren, daar wordt je niet blij van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *