Sportagenda: Rustige paasweek met ZV de Ham en Groen Geel

Bij het rugby zijn ze het gewend om met een groot paasei te spelen. De hockeyers echter zien het niet zitten. Buiten het voetbal op 2e paasdag is het een rustig weekje in de sport. Toch gaat het seizoen na de paasdagen de eindfase in met daarin voor sommige clubs de belangrijkste wedstrijden.

Dit is de sportagenda t/m woensdag 12 april.

Donderdag 6 April

Waterpolo

De dames van ZV de Ham spelen vanavond hun laatste wedstrijd in de Eredivisie van het seizoen. De meiden uit Krommenie staan 7e en ontvangen de nummer twee GZC Donk voor een inhaalwedstrijd. Ondanks de mindere resultaten van dit seizoen zal de Ham niet degraderen. Dit jaar degradeert er geen enkele van de acht clubs uit de Eredivisie voor dames.

Eredivisie damesZV de Ham – GZC Donk21.15

Woensdag 12 April

Korfbal

Groen Geel uit Wormer speelde dit Korfballeague seizoen voor directe handhaving. Die ambitie bleek te hoog gegrepen. De club eindigde 9e op het hoogste niveau en speel vanaf woensdag play-downs. De tegenstander zal Dalto uit Driebergen zijn of anders HKC uit Hardinxveld-Giessendam. Deze twee ploegen spelen zaterdag tegen elkaar. De verliezer treft Groen Geel.

Groen Geel speelde al vaker belangrijke wedstrijden tegen Dalto in play-offs voor promotie. En vorig seizoen nog in de League. HKC is ook een bekende. Vorig jaar speelden ze tegen die ploeg in de play-downs.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *