Stad aan de Zaan wil nog wel een jaartje door

Stad aan de Zaan, de organisatie die rondom Sail 2015 allerlei activiteiten organiseerde, coördineerde en subsidieerde, wil nog wel een jaartje door.

In totaal ging het om zo’n 100 verschillende evenementen. Een deel was speciaal georganiseerd (de Vlootschouw, de komst van de Tres Hombres en andere Sail-evenementen), maar er waren ook bestaande evenementen die onder de paraplu van Stad aan de Zaan werden gebracht (Dam tot Damloop, Braderie Koog a/d Zaan, Art Zaanstad, MidzomerZaan, Zaandewandel).

Op dinsdagavond 13 oktober organiseert SADZ een Open Evaluatie waarop het Stad aan de Zaan-bestuur – voorzitter Ton Komen, Ruud Keinemans en Paul Riteco – wil horen wat er goed gevonden werd en wat er beter kan.

Deze uitslag wordt door Stad aan de Zaan naar de gemeente Zaanstad gestuurd voor “een mogelijke voortzetting van Stad aan de Zaan activiteiten in 2016”.

De werkelijk evaluatie van SADZ ligt namelijk bij de gemeente die ook de financiële doelmatigheid moet toetsen en het eventuele budget voor 2016 moet vaststellen.

Belangstellenden kunnen online alvast een vragenlijst invullen.

De evaluatie op dinsdag 13 oktober is in het TRIAS College, Saendelverlaan 1, in Krommenie. Inloop vanaf 19.30 uur, de presentatie start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Aanmelding via info@stadaandezaan.nl voor 6 oktober.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *