Vier Zaanse nominaties NHN Business en Cultuur Awards

Twee Zaanse bedrijven en twee culturele instellingen dingen mee naar de Noord Holland Noord Awards die op 22 oktober in Heemskerk worden uitgereikt.

Voor de publieksprijs kan je online stemmen op een bedrijf of instelling.

Zaans
De lijst voor de NHN Business Awards bevat twee Zaanse namen: Slijterij Drinks & Gifts uit Krommenie en Saenkanter Fashion uit Wormerveer/Zaandam. Bij de NHN Cultuur Awards zijn de Stichting Monet in Zaandam en Stichting Zaantheater aangemeld.

Aangemeld
Voor de NHN Business Awards staan ruim 40 bedrijven op de lijst, voor de NHN Cultuur Awards is de keuze uit 16 instellingen (‘genomineerd zijn’ betekent overigens dat bedrijven zichzelf hebben aangemeld of door anderen zijn opgegeven).

Vorkje 
Voor € 25 kan je het allemaal meemaken (€ 15 voor leden). Wie een vorkje mee wil prikken in Chateau Marquette (Jacobsschelp met gerookte zalm en venkel salade, wildbouillon met gekonfijte eendenbout, gegrilde kalfsentrecote met wildgarnituur en truffeltaartje) moet € 115 neertellen.

Prijzig 
Vergeleken met de prijzen die de gasten moeten neertellen zijn de prijzen voor de winnaars relatief bescheiden: de hoofdprijs is een reclamecampagne op RTVNH, en je kan een overnachting in Hotel Zuiderduin in Egmond winnen. Maar goed, meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen…

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *