Wat vliegt daar? Vliegtuigen live op de kaart

Een Lufthansa Embraer op weg van München naar Schiphol boven Wormerveer, de KLM Boeing 737 via Assendelft naar de Polderbaan, een Airbus A320 van British Airways vanuit Londen vliegend over Westzaan.

Gister de schepen, vandaag de vliegtuigen. Ook live op de kaart te volgen.

Op de site Flightradar24 zijn alle vluchten te zien, hun route, het type vliegtuig (met foto), de vertrek- en aankomsttijd (en hoe lang ze nog moeten). Flightradar heeft ook een (gratis) app die van je locatie gebruikt maakt zodat je de vliegtuigen boven je hoofd ziet.

Op de website kan je ook een 3D-animatie van de vlucht zien. Hieronder een Bombardier Dash 8 van Flybe boven de Zaanstreek vanuit Manchester op weg naar Schiphol.

Meer websites en apps maken overigens gebruik van deze gegevens.


Bekijk ook live de treinen, de schepen, de bussen en het autoverkeer.


 

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Tycho

    Een Bombardier Dash-8-400 van Manchester naar Amsterdam is denk ik eerder een vliegtuig van Flybe, en niet van British Airways.

  • Pim

    Op de website van BAS (bewoners aanspreekpunt Schiphol) is deze info ook te zien, inclusief welke banen zij gebruiken. Ook is daar te zien vanuit jouw locatie hoe ze vanaf daar te zien zijn. Tevens kan je daar ook vragen kwijt over het hoe en waarom en eventueel ook een klacht deponeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *