In 1981 werd de Zakenvrouw van het Jaarverkiezing naar Nederland gehaald, en nog veel later, in 2006, volgde de Zaanstreek met de verkiezing van de Beste Zaanse Zakenvrouw. Bij deze verkiezing geen badpakkenronde,  maar een keiharde beoordeling op zakelijke skills in al zijn facetten.   

Dit jaar mag het publiek ook meestemmen. Dat betekent campagne voeren! Wij stelden de dames drie Miss Holland vragen zodat ze zich bloot kunnen geven.

 

Hooggeëerd publiek… hierrrrrrr is Edelsmid, Sarah Kobak!

Als jij een dag Almachtig was (God, Allah, etc..), wat zou jij dan willen veranderen aan de wereld? Dat alle geloven verdraagzaam zouden zijn ten opzichte van elkaar. Ik denk dat dit een hele hoop leed in de wereld zou voorkomen.

Wat is de grootste deugd die een ouder of volwassene kan delen met kinderen? Geduld, creativiteit en fantasie!

Wat is het laatste dat je voor een ander hebt gedaan en waar je trots op bent? Waar ik trots op ben en wat ik voor een ander heb gedaan? Ik vind het heel vaak vanzelfsprekend dat je dingen doet voor een ander… Maar als ik dan iets zou moeten benoemen (in werksfeer) is het dat ik pasgeleden een prachtige opdracht heb gehad (emotioneel en zeer persoonlijk) en toen de klant het sieraad op kwam halen zij helemaal overdonderd was van het eindresultaat… Dan ben ik trots!

Verdraagzaam, fantasierijk, en emotie kunnen vertalen naar een sieraad… Stem Sarah!

Gister schreven wij dit stukje over de allereerste Miss Holland, Jopie Koopman uit Zaandam.