ZOG wordt ZVI

Na bijna 40 jaar komt een eind aan de Zaanse Onafhankelijke Groepering, de partij gaat met de nieuwe lijsttrekker Gerben Eijzinga door als Zaanstad voor Iedereen.

Zaanstad voor Iedereen “wil ook weer terug naar de basis zoals politiek bedoeld is” aldus het persbericht van de ‘nieuwe’ partij.

De partij wil dat “inwoners weer betrokken worden en het vertrouwen moet weer terug in de politiek”. Eijzinga: “Wij doen niet aan populisme”. Het doel is de Z.O.G zo groot als voorheen te maken (ooit 11 zetels, nu 1).

Nadat Leny Vissers-Koopman in juni heeft aangekondigd om te gaan stoppen in de Zaanse politiek, hebben het bestuur en de leden Gerben Eijzinga aangewezen als nieuwe lijsttrekker. Eijzinga bedankt Leny Vissers-Koopman voor haar lange periode in de Zaanse politiek:

“Veel raadsleden kunnen een voorbeeld nemen aan Leny. Zo bedreven als zij was, maar altijd oprecht voor de inwoners van Zaanstad.”

Binnenkort zal de website van Zaanstad voor Iedereen online gaan (nu nog Under Construction). De Facebookpagina is wel online. Daar staat de nieuwe partij er gekleurd op.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *