3092 Fred Kroket-handtekeningen voor wethouder Krieger

In een week tijd werden er meer dan 3000 handtekeningen verzameld van mensen die vinden dat Fred Kroket van de gemeente de kans moet krijgen om op zijn plekje een snack-paviljoen te bouwen.

Via de online petitie zelf 2945 stuks, en aan de kar van Fred Kroket Voskuil zelf nog eens 147 extra. De petitie werd opgezet door Truus Vegter nadat De Orkaan een artikel had geschreven over het feit dat de sympathieke snackman ineens te horen kreeg dat er kapers op de kust waren voor zijn plekje.

Zojuist nam wethouder Hans Krieger (verantwoordelijk voor het Masterplan Noordzeekanaalgebied) de handtekeningen in ontvangst.

Truus feliciteerde de VVD_wethouder met zijn overwinning voor zijn partij gisteren, en ze sprak de hoop uit dat de vlag binnenkort ook bij Fred uit zou mogen.

De wethouder beloofde te kijken naar de mogelijkheden, en naar een verlening van het contract. Volgens hem zou het zo’n vaart allemaal niet lopen.

Foto boven van Fred ‘Kroket’ Voskuil, wethouder Hans Krieger en een fijn portie bitterballen (door Truus Vegter), hieronder initiatiefnemer van de petitie Truus Vegter met de beide heren (gemaakt door POV-raadslid Perry van der Velde). Daaronder een tweede foto die Truus maakte.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Mery Westbroek

    Moed houden Fred, er wordt aan gewerkt, je hebt de steun van veel mensen.
    Zaanstad, kom op, Fred verdiend het ook om de vlag uit te steken!

  • Mariska de Groot

    Deze hardwerkende was eerst aan de grond. Toch weer net power en hard werken iets op weten te bouwen. Het zou echt misdadig zijn om dit nu weer te gronde te richten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *