Desinformatie bij De Vonk

De Vonk is nieuw in Zaanstad: een debatcentrum dat “thema’s ‘in beweging’ wil zetten, vooruithelpen, zodat Zaanstad niet stilstaat en zelfbewust kan groeien naar een betere toekomst waarin de stad inspeelt op nieuwe behoeften.”

Een hele mond vol en een pittige ambitie. Wie wil weten hoe dat in z’n werk gaat, is 17 oktober welkom in Café Fabriek in Zaandam waar prof. dr. Richard Rogers (UvA) en Martijn Jonker (hoofd communicatie Zaanstad) debatteren (met de zaal) over ‘Desinformatie en polarisatie; de risico’s voor de democratie.’

Helemaal nieuw is De Vonk niet, voorheen heette het ‘Platform aan de Zaan’ en werden er ook thema-avonden georganiseerd, maar met De Vonk ‘voor het echte debat‘ gaat er een schepje bovenop met een heus debatcentrum:

“een plek waar Zaankanters met elkaar het debat kunnen voeren over belangrijke thema’s die spelen in alle grote gemeenten, dus ook in Zaanstad.”

Het debat is op maandagavond 17 oktober, inloop vanaf 19:30 uur, programma begint om 20:00 uur, de entree is gratis en het is in Café Fabriek, Jan Sijbrandsteeg 12 in Zaandam.

Website: Platform aan de Zaan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *