Jeroen Olthof wordt directeur bedrijfsvoering bij De Jutters Lucertis

PvdA-wethouder Jeroen Olthof wordt per 5 juni directeur bedrijfsvoering bij De Jutters Lucertis in Noord-Holland, Midden-Holland en Rijnmond.

Olfhof was vanaf 2010 wethouder in Zaanstad en had eerder te kennen gegeven geen derde termijn te ambiëren.

Hij was van 2014 tot nu wethouder in Zaanstad met de portefeuilles: jeugdzorg, wmo, minimabeleid, wonen, herstructurering en sport. Van 2010 tot 2014 had hij de portefeuilles financiën, verzekeringen, belastingen, sport, recreatie, wonen en monumenten.

De Jutters Lucertis is onderdeel van de Parnassiagroep, en is een instelling voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen en jongeren tot 23 jaar met psychische stoornissen. Er zijn vestigingen in zo’n 35 plaatsen in Nederland, vooral in Noord- en Zuid-Holland.

Lucertis schrijft over zijn aanstelling:

“Gezien zijn kennis en ervaring met de jeugdzorg vanuit zijn huidige functie, zijn wij blij dat we tot deze aanvulling van het directieteam te kunnen komen. Vanwege de complexiteit van de aanbestedingssystematiek is een tweede directeur bedrijfsvoering bij De Jutters Lucertis nodig. […] Daarnaast zal Jeroen zijn politieke ervaring als wethouder inzetten bij de doorontwikkeling van de transformatie jeugdhulp.”

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Fred Plantinga

  Beste Jeroen,

  Mag ik je van harte feliciteren met je benoeming tot directeur bedrijfsvoering bij Lucertis. Iets heel anders, maar ik hoop dat je je kennis en kunde opgepikt in de politiek hier goed kunt inzetten; vergeet de PvdA uitgangspunten niet, voor zover toepasbaar natuurlijk.Eerlijk gezegd twijfel ik daar niet aan.

 • Jolanda Hpek

  Dit vind ik nu echt leuk om te lezen , wat is het toch leuk dat je veel aan Google kan vragen , fijn Jeroen dat je nu deze functie mag volvoeren

  Echt heel erg gefeliciteerd met dit fijn dat ik dit weet

  Groetjes Jolanda een trotse moeder en oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *