OldStars walking football bij ZVV Zaanlandia!

Je beenderen zijn wat broos, het buikje zit in de weg, je medespelers zijn langzaam bewegende vage plekken, en dat ze naar de scheids schreeuwen dat hij poep in zijn ogen heeft, versta je niet goed….

Maar je staat er! En je ruikt het gras, tikt de bal en draagt bij aan de lief-en-leed-pot.

Bejaardenwandelvoetbal klinkt niet hip, maar in het Engels kan je ermee thuiskomen: OldStars walking football! En jij – ja jij, zestig plusser! – kan het gaan spelen bij ZVV Zaanlandia!

De naam zegt het al, maar voor alle zekerheid: tijdens dit spel mag je niet rennen. Je speelt zes tegen zes, zonder keepers. Slidings zijn verboden en je mag op het veld niet aan elkaar komen. Je moet het dus hebben van positiespel.

Schrijf je in bij ZVV Zaanlandia of kom op 2 maart (10:00 uur) naar de club om je te laten informeren over de mogelijkheden.

Aanmelden / informatie
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar: info@oldstars.nl.
Voor meer informatie kan ook contact op worden genomen bij:

Z.V.V. Zaanlandia: Koos Scholtens, 06-40063338
Nationaal Ouderenfonds: Koen de Jong, 06-51968367

Op de foto boven (uit het gemeentearchief) staat Zaanlandia-aanvoerder S. Veenman die in 1932 de krant haalde omdat hij al 20 jaar als 1e elftalspeler voor zijn club uitkomt.

Meer weten en zien over OldStars via dit Twitteraccount of de website.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • joop tralala

    Mag ik mijn rollator meenemen (geintje) Compliment voor dit initiatief. Als ik de leeftijd heb hoop ik dat “Old starts walking football” landelijk een hype is geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *