Overval Conradwerf in Opsporing Verzocht (video)

Op 30 januari 2018 werden in AVRO’s Opsporing Verzocht beelden getoond van een overval die in de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 mei 2017 plaatsvond op twee bewoners van de Conradwerf in Zaandam.

De bewoners parkeerden rond 3.15 uur hun auto in de parkeergarage onder het appartementencomplex en liepen naar de lift. Daar werden ze overvallen door drie mannen die onder de trap vandaan kwamen. De bewoners werden vastgebonden en moesten onder bedreiging mee de lift in aldus de politie.

De politie wil graag weten of er mensen zijn die meer informatie hebben over deze overval aan de hand van de beelden die in het programma getoond worden.

Hieronder het deel van de uitzending dat over de Conradwerf gaat.

In maart 2017 was de Conradwerf ook al aan de beurt bij Opsporing Verzocht, toen werden er beelden getoond van inbrekers die een appartement aan de Conradwerf in Zaandam waren binnengedrongen op zondag 4 september 2016.

Foto: Google Streetview.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Ron Bouw

    Waarom nu pas de beelden, het is 9 maanden geleden, heeft het op de plank gelegen bij de politie.Mensen hierdoor verhuisd echt niet normaal!!
    Meer politie op straat en vooral ’s nachts en/of in burger.
    Ik hoop dat ze dit tuig gauw zullen oppakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *