Verkiezingskoorts… laatste dag – update

Vandaag is het de laatste dag voor de verkiezingen – die dit jaar drie dagen duren – beginnen. Misschien wordt er maandag, dinsdag en woensdag ook nog wel een beetje campagne gevoerd, maar het is die dagen vooral afwachten.

Wie zijn of haar campagnefoto nog in De Orkaan wil zien, moet snel reageren. We hadden al veel foto’s van plakkers, flyers, posters en acties in deel 1 van Verkiezingskoorts en de tweede aflevering gister. Vandaag de laatste.

Nog een laatste campagnefoto? Mail ze naar De Orkaan.

Op de foto Jasper van Vliet die, in SP-rood (en met hippe coronabaard), de laatste folders in West-Knollendam in de brievenbussen deed. Op 19 februari werden door de SP de eerste folders verspreid in Oostknollendam, “en tussendoor werden bijna alle brievenbussen in de Zaanse wijken en dorpen van een verkiezingsfolder voorzien, tot aan Spijkerboor toe.” Vandaag gaat de SP “de schade aan onze posters op een paar wildplakzuilen herstellen”.

D66-campagne, met Ilse Zaal en Sanna Munnikendam, D66-beeld Schildersbuurt, poster Sigrid Kaag (met groenbak en groene auto).

Onder GroenLinks en de PvdA (sommige kandidaten halen halsbrekende toeren uit om de publiciteit te halen.

Natascha Stroo (GL)
GL (iedereen)
Hoog aan de Oostkade (Bas Sommeijer)
Rijken & Co (PvdA)
Een weinig bedreven skateborder van de PvdA
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *