Hobo… Piccolo… Zaanstad moet nu doorpakken!

Staan we een keertje op de kaart, is het weer niet goed. Twee jaar geleden hadden we de treitervlogger en nu de hobo/homo-excuses (en dan komt Sinterklaas nog).

Als je vol goede bedoelingen een gaybrapad neerlegt als zelfbenoemde regenbooggemeente word je genegeerd door de media maar als je één letter in een straatnaam verandert, vallen ze als een bende hyena’s over je heen.

Door Piet Bakker (Orkaan-redacteur)

Imagoschade’ roepen de raadsleden onder aanvoering van D66’s Jan de Vries en met steun van PvdA, SP, Rosa en CDA. Terugdraaien! Het kost een paar centen en het duurt een paar maanden, maar dan heb je ook wat…

Maar wat heb je dan?

Inderdaad! Opnieuw imagoschade! De hele zaak opnieuw in de publiciteit terwijl iedereen het alweer vergeten was. In een vlek moet je niet wrijven. Wie geschoren wordt moet stilzitten.

Zaanstad heeft maar twee opties: niks doen en wachten tot de zaak overwaait of met één ferme klap de zeurpieten, klagers en jankerds de wind uit de zeilen nemen. Het laatste heeft uiteraard de voorkeur: geen halfzachte maatregelen en slappe oplossingen maar keihard terugslaan en je poot stijf houden.

We geven die straat echt een nieuwe naam: HOMO

Dat is pas lef. Daar heeft niemand van terug. Staan we opnieuw op de kaart. Maar dan ook echt. De bewoners ontkenden allemaal dat zie iets tegen homo’s hadden dus die gaan niet protesteren. Iedereen blij, pardon… iedereen gay.

(Foto onder: in tegenstelling tot wat beweerd wordt, is er nog steeds een straat die ‘Hobo’ heet, het verlengde is Piccolo gaan heten.)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Kees

    Goed idee, geen bezwaar daartegen.

    Mits de gemeente mij als bewoner gaat compenseren voor de reeds gemaakte kosten (denk aan drukwerk ivm onderneming, drukwerk ivm housewarming en tsjah hoe cool is het om een piccolo aan te schaffen als je aan de piccolo woont?).

    Tevens zijn er ook bewoners die er zijn wonen nadat het al naar piccolo was gewijzigd. Hoe ga je daarmee om?

    Anyway, ik begrijp steeds beter waarom de gemeente zaanstad één van de duurste gemeenten in Nederland is. Deze houdt zich alleen maar bezig met onzin en dat van ONZE centen. D66, pvda, rosa en cda raadsleden hebben dus niets beters te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *