2018 in 100 foto’s, deel 7: Piet Wendrich

De Zaanstreek beschikt over razend betrokken fotografen met messcherpe blikken. Het hele jaar zijn ze in touw om daar te zijn, waar geklikt moet worden.

Wij vroegen een fijne selectie van deze rijkdom, om vanuit hun schatkamer tien zeggende beelden te kiezen, waarmee we een overzicht vormen van 2018.

Dat deden ze!

Tot aan 2019 worden we getrakteerd op snoep voor het oog…

Vandaag plaats voor de 2018-buit van Piet Wendrich uit Zaandijk. Sinds zijn 15e fotografeert hij, dat is alweer ruim 40 jaar. Piet is autodidact, maar heeft de afgelopen paar jaar wel een paar workshops gevolgd om wat meer verdieping te krijgen in zijn fotografie…

01- Wat begon als een kleine verzakking, werd uiteindelijk een groot gat waar zwaar materieel bij gebruikt werd om het weer te dichten.. Het heeft een kleine 2 weken geduurd voor het gat gedicht was…

02– Onderhoud van het fietspad achter het Seanredamcollege. Ca. 1 week voor de bouwvak werd het opgebroken en het heeft daarna 3 weken er zo bijgelegen voor het karwei werd afgemaakt.. Naar mijn idee een onhandige planning..

03– Ook groot onderhoud aan de rotonde in Rooswijk. De hele Fortuinweg heeft een upgrade gehad..

04– Ik keek wat vreemd op van deze, toch wel erg grote tractor, die was ingezet door de hovenier die een achtertuintje kwam ‘doen’..

05– Het parkeerterrein bij de Zoeker/het Schatrijk in Zaandijk was afgelopen zomer ook af en toe de overnachtingsplek voor toeristen die in de buurt van de Schans wilde overnachten..

06– Een Instawalk op het Hembrugterrein. Mooie oude lege gebouwen waar soms ook nog wat gebeurt..

07– De engel voor het Tinhuisje op de Zaanse Schans

08– Het groot onderhoud aan de Fortuinweg in Zaandijk heeft best lang geduurd, maar het werd dan ook wel grondig gedaan..

09– Rooswijk heeft een behoorlijk aantal kinderspeelplaatsen en soms hele mooie.. Daar heb ik een serie van gemaakt.. Deze is aan het eind (of is het aan het begin?) van de Duke Ellingtonstraat

10– We hebben in de buurt meerdere centrale afvalpunten gekregen voor het restafval.

Piet

Je vindt meer van zijn werk via:

______________________________________________

Meer zeggende 2018-foto’s

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *